motivational roux

Sasvim spontano se rodila ideja da gomilu svojih fotografija iskoristim za pozadine citata i motivacionih poruka. Ta misao me je jako obradovala jer sam fotografijama konačno dala neku svrhu i smisao.

Obožavam da fotografišem, to radim svakodnevno gde god se zateknem, i uvek sam se pitala šta da radim sa tim slikama, moram nekako da ih iskoristim za nešto… U tom periodu sam odlučila da se otisnem u preduzetničke vode, i tada je nastao Roux-Design, a iz toga se nadovezala ideja za ime Motivational Roux.

Connor Franta

Ono što je specifično za ove motivacione poruke, a tako će i ostati, je da su sve fotografije u pozadini autorsko delo Danice Glođović, i samim tim su potpuno autentične.

Na fotografijama su uglavnom motivi Srbije i Beograda, inspiraciju nalazim svuda, dok šetam psa po bloku, osvajam planinarske vrhove prelepe Srbije, gledam u nebo sa svoje terase, zalivam cveće… neki interesantan detalj za slikanje se uvek uoči.

Motivational Roux je nešto što je nastalo kao hobi, i ne postoje nikakve ambicije za reklamiranjem i popularizacijom, a razlog za pisanje o tome je da  onima koji se zainteresuju  približim i objasnim o čemu se tu zapravo radi.

Ako zainteresuje i vas…

Facebook: @motivational.roux

Instagram:  @motivational.roux

Autorka: Danica Glođović