Digitalni marketing

Zato što za efikasan marketing nisu potrebne velike investicije!

Internet je postao Meka dobre kupovine. Potrošači ga koriste da se informišu o ponudi, uporede proizvođače i brendove i nađu najbolji odnos cene i kvaliteta. Velika popularnost onlajn kupovine daje priliku kompanijama da uz pomoć digitalnog marketinga privuku mušterije i uvećaju svoje prihode.

Roux Design tim je sastavljen od iskusnih profesionalaca koji redovno prate najnovije marketinške trendove i imaju na desetine uspešnih studija slučaja u svom portfoliju. Naši stručnjaci pokrivaju sve segmente digitalnog marketinga, od on-page SEO optimizacije, do promocije na društvenim mrežama.

Kako bi vam olakšali snalaženje, digitalni marketing smo podelili u nekoliko paketa usluga:

seo

SEO usluge

SEO je veoma kompleksna disciplina, koja obuhvata više od 200 kriterijuma koji utiču na rangiranje vaše stranice na pretraživačima.

Od optimizacije vašeg sajta zavisi njegova posećenost i popularnost kod ciljane publike. Roux Design nudi širok spektar SEO usluga. Naši stručnjaci će uprostiti kod vaše stranice, optimizovati vaš sadržaj ključnim rečima i  opremiti vašu prezentaciju sa korisničkim iskustvom koje garantuje visoku konverziju.

Social media

Marketing na društvenim mrežama

Marketing na društvenim mrežama omogućava napredno targetiranje potrošača na osnovu demografskih karakteristika i interesovanja.

Roux tim će ponudu vaše kompanije proširiti na društvenim mrežama, pomoću kampanja koje će uz minimalan boost,ostvariti čvrstu vezu sa potrošačima i pretvoriti ih u vaše stalne mušterije.

digital marketing

Marketing na internet pretraživačima

Google AdWords platforma je jedan od najefikasnijih marketinških kanala.

Ako nama prepustite marketing na internet pretraživačima, izradom primamljivih banera i pažljivim ciljanjem publike, ostvarićemo brz povrat uloženog novca, uz drastično povećanje prodaje i lojalnosti vaših mušterija.

Digitalni marketing će vam pomoći da proširite tržište i učinite vašu ponudu konkurentnijom. Kako više od 80% potrošača pretražuje proizvode i usluge pre kupovine, visokim rangiranjem na pretraživačima i društvenim mrežama garantujete konstantan priliv mušterija i novca, koji možete uložiti u dalji razvoj vaše kompanije. Zato su pametne investicije u digitalni marketing i SEO usluge najbolji način da unapredite vaš biznis.