Fotografija

Istaknite sve prednosti vaših proizvoda kvalitetnim fotografijama!

Onlajn kupovina je najbrže rastući potrošački trend. eCommerce sajtovi masovno koriste fotografije za prezentovanje svojih proizvoda. Kvalitetne fotografije proizvodečine primamljivijim iističunjihove najvažnije prednosti.

Fotografija takođe može da stvori izvanredan engagement na društvenim mrežama. Deljenjem fotki sa žurki, konferencija i prezentacija ćete zaintrigirani vašu publiku, a fotografije kompanijskih okupljanja će se odlično uklopiti u vašu PR strategiju.

Roux Design nudi širok spektar fotografskih usluga, koje smo podelili u tri grupe:

Products photography

Fotografisanje proizvoda

Roux fotografi će vaše proizvode predstaviti na najbolji način.

Oni koriste najmoderniju tehniku za fotografisanje proizvoda i pružaju usluge u studiju ili na bilo kojoj drugoj lokaciji. Vrhunske profesionalne fotografije će privući kupce, povećati prodaju i ubrzati razvoj vašeg eCommerce biznisa.

Events photography

Fotografisanje događaja

Profesionalno fotografisanje događaja je izuzetno važno za imidž kompanije.

Deljenje kvalitetnih fotografija na društvenim mrežama, gradi reputaciju vašeg biznisa i popularizuje promotivne skupove i kompanijska okupljanja. Zato je fotograf desna ruka svakog event menadžera. Roux-ov foto tim će vašu kompaniju opremiti sa stotinama kvalitetnih fotografija koje će izmamiti osmeh svakog tagovanog posetioca.

Photo editing

Obrada fotografije

Vešt dizajner može da napravi čuda od vaše foto prezentacije.

Naknadna obrada fotografije proizvoda je veoma važan činilac prodajnog procesa koja doprinosi boljoj konverziji.  Angažovanjem Roux Design studija osigurali ste kvalitetna dizajnerska rešenja. Fotografije možemo obraditi u skladu sa posebnih zahtevima i uputstvima, ili celokupan projekat možete prepustiti našim dizajnerima koji će od svake vaše fotografije napraviti remek delo.

Naši fotografi i dizajneri su izuzetno posvećeni. Popeće se na najviše drvo kako bi uhvatili kvalitetan kadar, i prebrodiće sve prepreke kako bi organizovali savršen foto sešn. Proizvodi koje prodajete zaslužuju najkvalitetniju prezentaciju, a angažovanje RouxDesign tima za fotografske usluge, će vam se višestruko vratiti kroz povećanje prodaje i veću popularnost na društvenim mrežama.