Grafički dizajn

Osvojite umove i srca potrošača prelepim grafičkim dizajnom!

Grafički dizajn je važan činilac modernog poslovanja. Kvalitetna grafička rešenja unapređuju reputaciju vaše kompanije, privlače mušterije i prenose vaše poruke na pravi način. Baš zato se investicije koje unapređuju vizuelni identitet višestruko vraćaju, kroz povećanje prodaje i ubrzanje razvoja.

Roux grafički dizajner je umetnik, koji je svoju karijeru posvetio kreiranju savršenih kombinacija boja, oblika i teksta. Naš tim iza sebe ima više od decenije iskustva i stotine inovativnih grafičkih rešenja. Iz obimnog portfolija, uspeli smo da izdvojimo, četiri paketa usluga koje će formirati unikatan vizuelni identitet vaše kompanije:

logo design

Logo Dizajn

Dobar logo dizajn se lako pamti.

Logo prenosi vrednosti vašeg biznisa i govori potrošačima da imaju posla sa ozbiljnom i poštovanom firmom. Naš grafički dizajner će za vas kreirati savršen logo, koji će se urezati u pamćenje potrošača i podići reputaciju vaše kompanije na najviši nivo.

logo design

Dizajn ambalaže

Lepo upakovane čokolade nam uvek deluju slađe i ukusnije.

U prodaji je prvi utisak najvažniji. Zato dizajn ambalaže mora da uspostavi čvrstu vezu između proizvoda i njegove ciljane publike.Naša rešenja za dizajn ambalaže su prilagođena ukusu potrošača. Ona privlače poglede i prezentuju proizvode na efikasan i atraktivan način.

roll up, brochure, graphic design

Dizajn reklamnih materijala

Skladno dizajniran reklamni materijal će vam pomoći da proširite tržište i doprete do kupaca.

Naše brošure, leci i katalozi nude jedinstveno vizuelno iskustvo. Oni se brzo dele, dugo čuvaju i često prelaze iz ruke u ruku. Dizajn reklamnih materijala u Roux–u uključuje:

 • Dizajn brošura;
 • Dizajn letaka;
 • Dizajn kataloga;
 • Dizajn vizit karti;
 • Dizajn restoranskih menija;
logo design

Dizajn korporativnog identiteta

Potrošači cene ravnomernost i doslednost.

Zato je najbolje da dizajn korporativnog identiteta kompanije prepustite posvećenom i angažovanom timu.  RouxDesign će vaš biznis pretvoriti u  jedinstven i upečatljiv vizuelni brend.Sve aspekte dizajna korporativnog identiteta, pokrili smo povoljnom paket-uslugom, koja obuhvata:

 • Odabir kompanijskih boja;
 • Logo dizajn;
 • Dizajn reklamnih materijala;
 • Dizajn vizuelnog identiteta firme;
 • Dizajn reklamnih banera;
 • Dizajn materijala za brending kancelarija;

Marketing je najdinamičnija sfera poslovanja. Zato naši grafički dizajneri konstantno prate najnovije marketinške trendove. Oni uspevaju da svojim dizajnerskim rešenjima unaprede posao klijenata, istaknu najbolje strane njihov proizvoda i usluga i izdvoje ih od konkurencije. Angažovanjem našeg tima, vi investirate u razvoj vaše kompanije. Ta investicija će vam se višestruko vratiti, kroz povećanje prodaje i unapređenje kompanijskog PR-a.