Kreiranje sadržaja

Kvalitetnim content-om ostvarite čvrste veze sa mušterijama!

Sadržaji su najvažniji element uspešne web prezentacije. Oni uvećavaju prodaju i čine vaš biznis interesantnijim i kompetentnijim. Zanimljivi članci će dovesti potrošače do vašeg sajta, a atraktivne landing strane će im prodati proizvode i usluge i od njih napraviti verne mušterije.

Veliki broj poslodavaca zadužuje zaposlene da vode i uređuju kompanijski blog. Ovakva rešenja često rezultiraju povećanom fluktacijom zaposlenih i nekvalitetnim sadržajima. S druge strane,content marketing i copywriting usluge koje nudi Roux Design, garantuju veliku posetu, visoku stopu konverzije i drastično uvećanje broja mušterija.

Nudimo tri paketa usluga, koje će od vaše kompanije napraviti digitalnog lidera:

copywrite

Copywriting usluge

Copywriting je izuzetno važan za promociju komercijalnih web stranica.

Vešt copywriter može da zameni desetine prodavaca i kompletan marketinški tim. Njegov zadatak je da privuče posetioce, zainteresuje ih za ponudu kompanije i motiviše ih da kupe proizvode. Roux copywriting usluge će drastično povećati vrednost vaših proizvoda, a personalizovani opisi, prilagođeni željama i potrebama ciljane publike će vašu ponudu učiniti primamljivijom i popularnijom. Nudimo:

  • Izradu product i landing stranica;
  • Squeeze stranice koje posetioce navode da ostave svoje podatke;
  • Izradu newsletter-a;
  • Kreiranje inspirativnih slogana i tekstova;
  • Salespitch-eve prilagođene ciljanoj publici;
Copywrite

Content marketing usluge

Content marketing je ključan element digitalnog brendinga.

Kvalitetni blog postovi privlače nove potrošače i poboljšavaju lojalnost klijentele. U Roux Design-u za content marketing usluge su zaduženi iskusni pisci, koji su veliki deo svoje karijere posvetili internet istraživanju i proveri informacija. Oni će vaš blog popuniti inspirativnim člancima, koji će se savršeno uklopiti u jedinstvenu content strategiju, kreiranu u skladu sa potrebama vaše kompanije.

inbound

Link building usluge

Inbound linkovi su veoma važan faktor pri rangiranju web sajtova od strane pretraživača.

Pametno postavljeni linkovi, na popularnim portalima će uvećati vaš saobraćaj i smestiti vas na prvu stranu Google Search-a. Link building je kompleksan proces. Prethodi mu detaljna analiza ključnih reči i konkurentskih sajtova. U okviru link building usluge nudimo vam vrhunske članke i celokupnu komunikaciju sa web influenserima. Time ćemo se postarati da vaši linkovi završe samo na najautoritativnijim i najpopularnijim web portalima u vašoj niši.

Copywriting i content marketing se brzo razvijaju i postaju osnovni činioci digitalnog marketinškog miksa. Naš tim konstantno eksperimentiše i prati nove trendove u ovoj oblasti. Zato smo i u mogućnosti da vam garantujemo najviši kvalitet pisanog teksta, koji ne prodaje samo proizvode već i stil života i filozofiju vaše kompanije. Time ostvarujemo jake i bliske veze sa potrošačima, koji će deliti vaše sadržaje i preporučivati vas svojim prijateljima i poznanicima.