Razvoj i kodiranje

Automatizujte vaš biznis i rešite probleme vaših klijenata funkcionalnom web stranicom.

Komercijalni web sajtovi i aplikacije su najefikasniji i najprofitabilniji marketinški kanali. Kupci se preko njih informišu o ponudi, plaćaju proizvode i usluge, i komuniciraju sa predstavnicima kompanije i zajednicom koju njen brend okuplja.

Brz razvoj mobilnih aplikacija je dodatno unapredio marketing i omogućio kompanijama da ostvare kontakt sa zainteresovanim potrošačima, uvek i na svakom mestu. Razvoj softvera je takođe ključan za razvoj biznisa, on omogućava automatizaciju posla, i donosi velike uštede.

Naš razvojni tim nudi sledeće usluge:

Slovenske Novice

Razvoj web sajtova

Nudimo vam razvoj web sajtova, izuzetnih performansi, sa jasnim i jednostavnim user interfejsom.

Naše platforme rešavaju probleme kompanija i potrošača i čine njihov život lakšim. One sadrže čist kod, koji obezbeđuje brzo učitavanje i dobru optimizaciju za pretraživače. Tim sačinjen od inženjera i developera prilagodiće vašu stranicu potrebama tržišta i ukusima ciljne grupe potrošača.

Ska Vi Ses?

Razvoj mobilnih aplikacija

Razvoj mobilnih aplikacija je logičan izbor za rastuće biznise, kojima je cilj da olakšaju kontakt sa mušterijama i povećaju prodaju.

Angažovanjem Roux Design tima dobićete vrhunsko korisničko iskustvo (UX), u okviru skalabilne, sigurne i održive aplikacije. Naša rešenja će omogućiti potrošačima, da na najlakši način pristupe proizvodima, uslugama i sadržajima koje nudite.

web design,ux,ui

Razvoj softvera

Razvoj namenskog softvera će ubrzati vaš biznis i pomoći vam da unapredite kvalitet vaših proizvoda i usluga.

Naš tim ima ogromno iskustvo u izradi poslovnog softvera za kompanije iz svih grana privrede. Pažljivom analizom biznis modela, ustanovićemo potrebe vaše kompanije, kao i izazove i probleme sa kojima se susrećete. To će nam pomoći da razvijemo softver koji će na najefikasniji način unaprediti vaš poslovni proces.

Roux Design ne pravi kompromise i zapošljava samo obrazovane developere i inženjere, sa velikim radnim iskustvom. Članovi našeg tima su komunikativni i transparentni. Obaveštavaće vas o svakom delu razvojnog procesa, kako bi konačan proizvod na što bolji način prilagodili vašim potrebama. Zato im nemojte zameriti ako budu malo dosadni, pošto je unapređenje vašeg biznisa njihov najvažniji cilj.