Web dizajn

Funkcionalan web dizajn je prečica za ulazak na digitalno tržište, gde i najmanja investicija može drastično da uveća vaše prihode.

Web sajtovi i mobilne aplikacije su danas glavni kanali komunikacije za većinu kompanija. Baš iz tog razloga, dizajn ovih digitalnih medija je veoma značajan za kompanijsku reputaciju, marketing, odnos sa korisnicima, prodaju i razvoj biznisa uopšte.

Roux-ov web dizajner poseduje i dizajnersko i inženjersko znanje. On savršenom kombinacijom iskustva, znanja i posvećenosti kroji izgled websajta i njegov korisnički interfejs. Oprema ga sa jasnom navigacijom, odličnim korisničkim iskustvom (UX) i jedinstvenim vizuelnim sadržajima.

Naše web dizajn usluge smo podelili u tri grupe:

Zvezdara theatre

Dizajn web stranica

U Digitalnom dobu, profesionalni web sajt je glavni stub uspešnog biznisa.

Dizajn web stranica je naša osnovna usluga. Kreiramo različite vrste web prezentacija, od jednostavnih one-page sajtova, do kompleksnih e-commerce i directory platformi. Naš web dizajner će vas opremiti sa vrhunskom web prezentacijom, koja će svojim izgledom i korisničkim iskustvom (UX), vaš biznis preusmeriti na digitalnu sferu i od vaše kompanije napraviti tržišnog lidera.

Brain Drops

Dizajn mobilnih aplikacija

Mobilni internet brzo preuzima primat. Od 2014. godine više korisnika internetu pristupa preko mobilnih telefona, nego preko desktop računara.

Zato vrhunski dizajn mobilnih aplikacija predstavlja osnov za širenje tržišta i unapređenje prodaje. Naš tim će vašu aplikaciju opremiti sa skladnim i funkcionalnim dizajnom. Izgled aplikacije biće prilagođen ukusima ciljane publike, a savršen raspored boja, oblika i teksta, motivisaće korisnike da redovno pregledaju vašu ponudu.

Moj Gastroenterolog

Dizajn korisničkog interfejsa (UI)

Najbolji način da se izborite sa konkurencijom na internetu, je da vašem web sajtu ili mobilnoj aplikaciji dodate odličan korisnički interfejs (UI).

Naš UI dizajner je svoju karijeru zasnovao na vrhunskim korisničkim rešenjima. Ako nama prepustitedizajn korisničkog interfejsa, očekujte praktičnost i jednostavnost, inovativna rešenja i formu koja uvek prati funkciju.

Bilo da se odlučite za dizajn mobilnih aplikacija ili web stranica, od nas uvek možete da očekujete najbolja i najpragmatičnija rešenja. Cilj našeg tima je da portale klijenata opremi sa najmodernijim dizajnom, koji pruža vizuelni ugođaj i jednostavno korisničko iskustvo. Razvojem i dizajniranjem ovakvih aplikacija i portala, postavljamo nove standarde i radimo na unapređivanju web dizajn scene u regionu.